CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Fri Oct 20, 2017 9:51 pm

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: CCS64 3.0BETA 1.5
PostPosted: Mon Dec 20, 2004 3:14 am 
Offline

Joined: Mon Dec 20, 2004 3:01 am
Posts: 4
Location: CA, USA
When I run CCS64 Beta 1.5 I get the message: "CCS.exe - Entry Point Not Found
The procedure entry point MakeCriticalSectionGlobal could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll".
I read in other topics the suggestion of re-downloading and re-installing Direct X. I reinstalled Direct X 9.0c and same message comes up. My video drivers are updated. The emulator ran fine when I had Windows 2000 but don't remember if I had a previous version of CCS4 back then. I have Window XP Pro now. Dell Optiplex, Pentium 3, 733Mhz, 256MB Ram. What is up here? Any ideas how this can be fixed?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 20, 2004 11:22 am 
Offline

Joined: Sat Oct 11, 2003 12:12 pm
Posts: 99
Location: Sauerland, Germany
its recommented to use servicepack 4 with fixes under windows 2000.

use this and try agin...

_________________
Image
...A MULTIPLAY-CCS64-WEBSITE // CCS64MULTIPLAY SERVER!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Dec 20, 2004 7:39 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 20, 2004 3:01 am
Posts: 4
Location: CA, USA
I mentioned in my post above that I upgraded to Windows XP Pro. :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 3:48 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 11, 2003 12:12 pm
Posts: 99
Location: Sauerland, Germany
ups .... :oops:

ok - xp with service pack 1 and 2 runs fine ... perhap test an older version like 1.3.
get it here : http://www.ccs64.com/CCS64%20V3.0%20Beta%201.3.zip

cya

_________________
Image
...A MULTIPLAY-CCS64-WEBSITE // CCS64MULTIPLAY SERVER!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 21, 2004 9:20 pm 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
Normally, this indicates some incompatibility with DirectX (DDRAW.DLL and/or WINMM.DLL). If a re-installation of DirectX 9 does not resolve the problem, then it is a compatibility problem with either your sound/graphics drivers (most likely graphics drivers) - see if there are more compatible versions available or use Windows' own drivers.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 10:02 am 
Offline

Joined: Mon Dec 20, 2004 3:01 am
Posts: 4
Location: CA, USA
Rebell wrote:
perhap test an older version like 1.3.
get it here : http://www.ccs64.com/CCS64%20V3.0%20Beta%201.3.zip

cya
Nope, that one doesn't work either. :? "Direct 3D Init FAILED - No Windowed Mode" "Direct Draw Init failed - BltFast"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 10:07 am 
Offline

Joined: Mon Dec 20, 2004 3:01 am
Posts: 4
Location: CA, USA
Stuart Toomer wrote:
Normally, this indicates some incompatibility with DirectX (DDRAW.DLL and/or WINMM.DLL). If a re-installation of DirectX 9 does not resolve the problem, then it is a compatibility problem with either your sound/graphics drivers (most likely graphics drivers) - see if there are more compatible versions available or use Windows' own drivers.
Why would THIS emulator be incompatible when all my other emulators work fine. I don't see why my computer should have such a hard time emulating an 8 bit computer. This didn't happen until I upgraded to Windows XP. But like I said before my graphic drivers are updated with the latest windows and intel drivers.

peace


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 4:02 pm 
Offline

Joined: Sat Oct 11, 2003 12:12 pm
Posts: 99
Location: Sauerland, Germany
"Direct 3D Init FAILED - No Windowed Mode" "Direct Draw Init failed - BltFast"

These are new errors... so now you can run the emulator but not in windowed mode ?

Sorry - i cant help ya out... bye.

_________________
Image
...A MULTIPLAY-CCS64-WEBSITE // CCS64MULTIPLAY SERVER!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:45 pm 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
This is definately a graphics driver in-compatibility problem - see if there is anoher version of your graphics driver available that is more DirectX 9 compatible.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:30 am 
Offline

Joined: Mon Sep 15, 2003 7:14 am
Posts: 66
It sounds to me like something could have gone wrong with the KERNEL32.DLL file while upgrading to Windows XP. If this is the case, though, then it should affect more than one program!

Perhaps DirectX isn't being installed correctly. If you have other programs that use Direct3D, it might be a good idea to make sure they still work.

Do you have all the Windows updates installed?

Also, do you have good virus protection on your computer?

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group