CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Fri Oct 20, 2017 12:21 pm

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Oct 13, 2003 11:46 am 
Offline

Joined: Mon Oct 13, 2003 11:43 am
Posts: 1
I got my emulator working, but I cant actually play. I have no joystick, and figured I can play on the keys. But somehow nothing happens. Why is this??

I tried this with Hero and Fist2. My two favourite games from old days. Back then I remember being able to play with the keys...

HEEEEELP!!!

Knas

_________________
Knas


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 14, 2003 11:06 pm 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
Check the settings in the Input... sub-menu. There may be a conflict or you may not be using a Key-Set.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group