CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Sun Dec 17, 2017 8:02 am

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Create New .d64 problem
PostPosted: Wed May 26, 2004 10:30 am 
Offline

Joined: Mon May 24, 2004 5:25 pm
Posts: 7
Hi!

When I use the menu to create a new .D64, the name I type for the disk isn't displayed as I type. It still works, it just feels funny.

_________________
Almo!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 26, 2004 4:56 pm 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
This has been fixed in the latest version on the web-site. Have a look at the seperate updated EXE download, not the ZIP package - the link in the text below the CCS64 V3 download table.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group