CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Sat Nov 18, 2017 11:18 pm

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: ACE - (Choppy) ?
PostPosted: Mon Aug 29, 2011 5:17 am 
Offline

Joined: Mon Aug 29, 2011 5:14 am
Posts: 4
I am running ACE and finding the frame rate is a bit choppy.

Can anyone recommend some tweaks to get it running as smooth as the original 64 ?

It's my all time favourite so would be awesome to have it running smoothly.

Cheers,

Paul. :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ACE - (Choppy) ?
PostPosted: Fri Sep 02, 2011 4:30 pm 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
You'll need to reduce your screen resolution/colour depth/sound frequency/sound bits, in order to make the emulator work faster on your hardware. Also, ensure that you are using the Default Sound Device, not the Windows MCI WaveOut sound device (it makes the sound quirky/choppy). Note that full-screen mode is less intensive than a windowed graphics mode.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ACE - (Choppy) ?
PostPosted: Sat Sep 03, 2011 4:55 am 
Offline

Joined: Mon Aug 29, 2011 5:14 am
Posts: 4
Thanks Stuart,

I'll have a muck around with those settings.

Cheers,

Paul. :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group