CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Mon Dec 18, 2017 5:22 am

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: CCS64 3.1 hangs computer
PostPosted: Fri Nov 17, 2006 12:36 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 17, 2006 12:16 pm
Posts: 2
CCS64 3.1 will hang my computer(!) by forcing a 100% load
on my Ghz Pentium system on many new demos.
I did boot a fast and a slow boot, both gave problems.
I used supplied and WinVice 1541 ROMs, both gave problems.
This situation is accompanied by a banner I see:
Maximum 1541 speed
From then on CCS64 hangs and my system stops responding.
It takes a lot of effort to bring up even the task manager
and kill CCS64.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 20, 2006 3:46 pm 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
Are you just not waiting long enough, to see if the banner goes away and the game continues? Some games do not like the Maximum 1541 Speed setting, so trying setting this to Off instead. Then, also try Load (Normal), to see if that improves it.

It sounds to me like you've got a corrupt image there or possibly a hard drive problem, since CCS64 should not hang indefinitely, under any circumstances.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group