CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Sat Dec 16, 2017 8:34 pm

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jul 15, 2009 12:34 am 
Offline

Joined: Tue Aug 26, 2003 12:31 pm
Posts: 17
Gauntlet III (3) Crashes with...

CPU halted at $c007. Enter MC monitor?

...error after selecting characters and then pressing the space bar to continue.

I tired a couple of different images and the results were the same.

The same images work fine under VICE.

-Trebor


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Jul 25, 2009 2:42 pm 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
Hi Trebor,

I have added it to the list of bugs/fixes for Hakan to investigate...

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Oct 04, 2009 10:53 am 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
Hi. Hakan informs me that Gauntlet 3 works fine for him when using Load (Normal) instead.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group