CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Fri Dec 15, 2017 8:35 am

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Questron on v3.7?
PostPosted: Fri Aug 28, 2009 6:59 am 
Offline

Joined: Fri Aug 28, 2009 6:50 am
Posts: 2
I am having trouble getting the SSI classic Questron working on any emulator - CCS64 v3.7 seems to work the most, but still crashes...

I have gotten two different Questron images: A pair of G64 files and a pair of D64 files. The G64 files seem to work the best (the game actually starts), but I can't seem to play the game. The keyboard doesn't seem to work to move the character around the screen... any hints?


Last edited by Pateris on Fri Aug 28, 2009 7:28 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Question on v3.7?
PostPosted: Fri Aug 28, 2009 7:19 am 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
You need to configure the Input... method being used to emulate the C64 joystick (i.e. either an actual joystick(s) or keyboard key-sets). Have a look at the instructions:
http://sjtoomer.zymichost.com/ccs64_sui.htm

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Questron on v3.7?
PostPosted: Sat Aug 29, 2009 8:03 am 
Offline

Joined: Fri Aug 28, 2009 6:50 am
Posts: 2
OK - but now when I end the game and save, it fails to recognize disk 2 when I restart...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group