CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Fri Dec 15, 2017 9:50 pm

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jan 13, 2013 10:32 pm 
Hi all users.

Problem is the following: i was trying to run "Creature 2" game files (i have two files, CREAT2-0 AND CREAT2-1). Emulator start to LOAD AND RUN file number "0", this until the screen where game ask me to declare if i want unlimited lives, unlimited time and so on ...
When i complete this checklist saying no or yes, an error message appears and I'm no more able to continue with the game.
The error message is "CPU halted at ...... . Enter MC monitor?"

Hoping someone could solve it or clarify to me what i have to do for finally playing this great game.

Thank you in advance.


Top
  
 
PostPosted: Mon Feb 18, 2013 12:23 am 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
Have you tried doing a Load (Normal), or use the LOAD"*",8,1 method from BASIC? Have you tried with Maximum 1541 Speed option OFF? Have you tried with different Kernel ROMs?

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group