CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Sun Oct 22, 2017 5:32 pm

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jul 20, 2008 8:58 am 
Offline

Joined: Sun Jul 20, 2008 8:53 am
Posts: 3
It keeps asking for the other side of the disk.I have two files a and b but when it asks and I put load and play it says no joe here turn disk over.Is there something differant I need to do to play the other disk without restarting the game?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Oct 10, 2008 2:10 pm 
Offline

Joined: Mon Dec 18, 2006 8:37 am
Posts: 17
It could just be a bad image file. Try using a different set.

_________________
RAC
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Oct 15, 2008 7:33 am 
Offline

Joined: Mon Sep 15, 2003 7:14 am
Posts: 66
Don't use the "Load and play" function key. Use the "Select disk" function key instead.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group