CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Sun Oct 22, 2017 3:37 pm

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Dec 15, 2007 2:23 am 
Offline

Joined: Sat Dec 15, 2007 2:11 am
Posts: 2
Ok, so I downloaded the newest version of this emulator, and I'm having problem with the menus. I go to the opening menu, select device 8, but here is where the trouble begins. Once I select something off the following menu, I can never go back. So if I select Below the Root disk 1, then need to load disk 2, I can only get the menu for disk 1. I can get to the initial menu and re-select device 8, but it just dumps me back in the the "Below the Root disk 1" list. It's like once I have the Disk 1 in, it won't let me remove it.
It's extremely annoying. How do I get back to the list of all my games?
I hope I'm describing this clearly. I hope even more that someone can help.
Thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 15, 2007 4:21 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 12, 2004 12:12 pm
Posts: 115
Location: The Netherlands
Use the cursor-left key to return to a higher level in the menus.
You can open the CCS64 menus with F9 and F10, but there is a difference.
Pressing F10 always displays the main menu, F9 returns to the last selected submenu.
Hope that this helps.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Very helpful
PostPosted: Sun Dec 16, 2007 12:53 am 
Offline

Joined: Sat Dec 15, 2007 2:11 am
Posts: 2
Thank you so much! That solved the problem!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group