CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Mon Oct 23, 2017 5:11 pm

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Emulator not starting!!
PostPosted: Sat Dec 30, 2006 6:30 am 
Offline

Joined: Sat Dec 30, 2006 6:10 am
Posts: 1
I have everything downloaded everything that is required but still can not get the c64 screen. Win zip 10 is what Im tryin 'open' with on my wind. xp! In need of some serious help!! Any suggestions would be greatly appreciated! Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Dec 31, 2006 1:58 pm 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
Create a new folder and un-archive the contents of the CCS64 ZIP file to that new folder. Then, run the CCS.EXE file from that folder (create a short-cut to it on your desktop). You might want to read:
http://homepage.ntlworld.com/stuart.too ... b_help.htm

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group