CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Mon Oct 23, 2017 5:13 pm

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 6:31 am 
Offline

Joined: Thu Jul 13, 2006 6:21 am
Posts: 2
When running the CCS64 on XP, bringing up the Windows Security screen (by using Ctrl + Alt + Del) causes the CCS64 to lose its video when you go back to Windows (CCS64 just displays a blank white background). Resizing the frame or minimising and maximising does not bring it back.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 6:45 am 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
Not for me it doesn't. Make sure you're using the official CCS64 V3.0 release. Apart from that, it must be your graphics driver behaviour.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 8:25 am 
Offline

Joined: Fri Nov 12, 2004 12:12 pm
Posts: 115
Location: The Netherlands
You can try to press the Scroll Lock key. This re-initializes the screen in CCS64.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 13, 2006 12:32 pm 
Offline

Joined: Thu Jul 13, 2006 6:21 am
Posts: 2
[quote]You can try to press the Scroll Lock key. This re-initializes the screen in CCS64.[/quote]

That fixed it :wink:
Thanks heaps!!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group