CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Sun Dec 17, 2017 4:20 am

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: hmm load problem
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 11:43 am 
Offline

Joined: Wed Jul 27, 2005 11:41 am
Posts: 3
can you help me ?

my favorite games can load why ??

Image

or

Image



thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 12:30 pm 
Offline

Joined: Fri Nov 12, 2004 12:12 pm
Posts: 115
Location: The Netherlands
- You have to ENABLE 1541 emulation in the Alt/O menu.

- You put a space before and behind the game name.
Wrong:
Code:
LOAD" SCENARIO ",8,1

Right:
Code:
LOAD "SCENARIO",8,1


- Selecting the game name in Alt/8 menu and pressing enter does the same thing as typing in the LOAD-command.

I hope this solves your problem. Good luck!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 1:23 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 27, 2005 11:41 am
Posts: 3
only in new version this load bug have

Im copy from new Emulator v3 beta 1.6
C64.CFG, C1541.ROM, BASIC.ROM to old v2 and now sound ok, load ok


thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 27, 2005 8:10 pm 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
Can you e-mail me a copy of your game (D64 files?):
s[.]toomer[@]ntlworld[.]com
Remove the [] in the above e-mail address.

You could also try different versions of the ROMs.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 3:45 pm 
Offline

Joined: Wed Sep 14, 2005 10:07 pm
Posts: 1
Hi

I have the same problem with CCS64 v3.0 Beta 1.7

the LOAD" SCENARIO ",8,1 do not work and I have to use the Alt/8
to load an Game and the sound is very bad

please help



:?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 17, 2005 8:21 pm 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
zxspek wrote:
Hi
I have the same problem with CCS64 v3.0 Beta 1.7

the LOAD" SCENARIO ",8,1 do not work and I have to use the Alt/8
to load an Game and the sound is very bad

please help

:?


Look at KC's reply above.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group