CCS64 Forum
http://www.ccs64.com/forum/

Running in machine code monitor
http://www.ccs64.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=28200
Page 1 of 1

Author:  Hanterp [ Tue Jul 17, 2012 12:59 am ]
Post subject:  Running in machine code monitor

Hello, I am new on this forum. I hope to learn much from here :)

I today installed CCS64 and I try to get the machine code monitor running.
I type in some 6510 hex code and try to run that, but apart from some trace-commands I see no way do do a go ( often the G command in the real monitor ).
Also in the downloaded manual the go-command is missing. I also tried to run my code using the sys-command from within Basic, but that does not work either.

Please can somebody help me out?

Author:  Stuart Toomer [ Sun Jul 29, 2012 7:46 pm ]
Post subject:  Re: Running in machine code monitor

The HTML instructions that come with CCS64 describe all of the available commands.

Author:  Hanterp [ Sun Jul 29, 2012 7:50 pm ]
Post subject:  Re: Running in machine code monitor

Stuart Toomer wrote:
The HTML instructions that come with CCS64 describe all of the available commands.

But no command to start the code, usually with 'G' <address>

Author:  Stuart Toomer [ Sun Jul 29, 2012 8:04 pm ]
Post subject:  Re: Running in machine code monitor

I'm not an expert on the CCS64 MC Monitor, but would you not re-set the Program Counter (PC) address, then exit the Monitor?

Author:  Hanterp [ Sun Jul 29, 2012 8:38 pm ]
Post subject:  Re: Running in machine code monitor

Stuart Toomer wrote:
I'm not an expert on the CCS64 MC Monitor, but would you not re-set the Program Counter (PC) address, then exit the Monitor?

No, every monitor program has a go-functie.
My purpose is to write some proggies from within the monitor and run them without intervention from Basic.
I already found another C64 emulator and that one has a go-command, as it shoud be.

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/