CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Mon Dec 11, 2017 3:05 pm

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: keyboard input problem
PostPosted: Mon Aug 03, 2009 4:46 pm 
Offline

Joined: Mon Aug 03, 2009 4:40 pm
Posts: 1
I am using a Dell laptop. I have read the file at

http://homepage.ntlworld.com/stuart.too ... b_help.htm

but still can't get my keyboard to move anything. I am trying to play "Apocalypse Now".

I entered a different keyset than the one given for key set 3 to avoid any problems if the game needed the arrow keys for selecting menus.

but still no key works for moving anything.

Does ccs64 only work on desktops that have a separate numeric keypad with separate arrows and numbers?

thank you for any help. just joined the forum and would really love to play my old favorite games from childhood.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 03, 2009 11:05 pm 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
No, I play on CCS64 V3.7 successfully on a Toshiba laptop with Windows Vista.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group