CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Sat Dec 16, 2017 1:21 am

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Oct 03, 2004 7:14 pm 
Offline

Joined: Sun Oct 03, 2004 7:08 pm
Posts: 1
Hi,
I've downloaded the v3.0 emulator OK. Can load games OK. Can't seem to get the function keys (f1,f3,f5,f7, etc) to work. Press these on the laptop keyboard - nothing happens, or rather they don't map. If I press keyboard F1 then I get the message "save 16 colour bitmap", etc. How do I get these keys to work? I'm running Windows XP sp2.

Thanks!
[/i]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Oct 13, 2004 8:20 am 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
I've had this problem before. There is some sort of strange interference with the menu system - you will need to re-start the emulator to re-set this behaviour. I am running CCS64 V3.0 BETA fine on Windows XP (Home) SP2.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group