CCS64 Forum
http://www.ccs64.com/forum/

Graphics affected everywhere after loading CCS64
http://www.ccs64.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=171
Page 1 of 1

Author:  canberra [ Sat Apr 10, 2004 1:19 pm ]
Post subject:  Graphics affected everywhere after loading CCS64

Hi all,

I have recently downloaded CCS64, and quite proudly got it working with the keyboard and played Labyrinth - hurray, haven't seen that game for twenty years!
However....now everywhere on my computer, the graphics/pixels seem to be affected (too big? some colours on the browser, icq are no longer distinct) since downloading CCS64.
Last time I had a problem like this, I had just formatted the hard drive, and eventually resolved it by downloading a video card driver from the web. (I'd deleted it - doh!)
It's like some settings have been automatically adjusted, but I don't know what. I have had a play around with the display settings. monitor display pixels are set to 800/600, and it's on 256 colours, which I think is what they were originally.
Has anyone experienced this, or can offer any help?
I am quite net-illiterate, so please, laymans terms!

Thanks so much,

Barbara

Author:  Stuart Toomer [ Sun Apr 11, 2004 5:35 pm ]
Post subject: 

Make sure that you are using the latest CCS64 V3.0 BETA from the web-site. Change the graphics resolution (Desktop resolution) in Windows, to whatever you want. Apart from that, it must be a problem with your drivers.

Author:  canberra [ Mon Apr 12, 2004 3:58 am ]
Post subject: 

Thank you very much, mine has ccs64_32 as the file name, and does not mention beta, so that could be the problem! I'll keep you posted, and thanks again!

Barbara

Author:  canberra [ Mon Apr 12, 2004 4:06 am ]
Post subject: 

Okay, I've done this, but it won't open, and comes up with the error:
no windowed mode
what could i do to fix this in order to open ccsw64 V.3?

Thanks again,

Barbara

Author:  Stuart Toomer [ Mon Apr 12, 2004 9:16 am ]
Post subject: 

Make sure tht you've installed DirectX 9.0b:
http://www.microsoft.com/directx

If you still have compatibility problems, then it probably is your graphics card - in which case, you'll probably need to upgrade it.

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/