CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Tue Dec 12, 2017 12:39 am

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 17, 2008 7:03 am 
Offline

Joined: Tue Jun 17, 2008 6:55 am
Posts: 1
Hi everyone good to be a new member of a great forum for C64 and the CCS64 emulator. My problem is an annoying one but might be simple to someone out there, I have downloaded my first game one of my favourites Pirates! I get it to load fine get to the start menu for selecting to start a new career etc and I cannot move the cursor at all I have tried all the different input settings to no avail! Can anyone help me out or suggest what to do? I really am quite stuck here.

Thanks,
Toby. :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 18, 2008 8:44 am 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
You need to set your Input... settings correctly and with no conflicting values. Also have a read of:
http://sjtoomer.zymichost.com/ccs64_sui.htm

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Google Adsense [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group