CCS64 Forum

A forum to discuss issues about CCS64!
It is currently Sat Oct 21, 2017 2:18 pm

All times are UTC + 2 hours




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jun 02, 2008 10:06 am 
Offline

Joined: Sat May 24, 2008 11:57 pm
Posts: 3
I am using CCS64 V3.0 Beta 1.7.

If I start to use a web browser or any other program, CCS64 V3.0 Beta 1.7 runs in the background.

This is ideal if I want to listen to SID music!

However with CCS64 V3.5, as soon as I start using my web browser, it freezes until I reselect it.

Is there a way to make CCS64 V3.5 to run in the background?

Regards.


Jeremy


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 02, 2008 8:16 pm 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
I think that this behaviour is by design.

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 03, 2008 9:09 am 
Offline

Joined: Sat May 24, 2008 11:57 pm
Posts: 3
Can the option to enable / disable background running be included in the next version?


Jeremy


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 04, 2008 8:03 am 
Offline
Site Co-Admin

Joined: Wed Aug 20, 2003 2:46 pm
Posts: 786
Location: East Yorkshire, England
I will ask Hakan...

_________________
Kind regards,

Stuart Toomer.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jun 06, 2008 2:04 pm 
Offline

Joined: Sat May 24, 2008 11:57 pm
Posts: 3
Thank you.


Jeremy


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group